Sezóna altcoinov prichádza: Trader predpovedá nárast Dogecoina, varuje pred pádom Solany

Začiatočník

Sprievodca kryptomenami pre začiatočníkov

Stredne

Stredne pokročilý sprievodca kryptomenami

Expert

Správy o kryptomenách pre expertov

Krypto analytik Ali Martinez naznačuje, že čas, keď altcoiny prekonajú Bitcoin (BTC), sa blíži, pričom Dogecoin (DOGE) môže byť dobre umiestnený na to, aby z tejto zmeny výrazne ťažil.

Martinez zdieľa so svojimi 71 900 sledovateľmi na sociálnej platforme X, že dominancia trhu Bitcoinu—ktorá meria trhovú kapitalizáciu BTC v porovnaní so všetkými ostatnými kryptomenami—sa blíži k koncu rastúceho trojuholníka.

Táto formácia je zvyčajne považovaná za medvedí indikátor, ak cena klesne pod kľúčovú podporu. Ak Bitcoin prelomí túto podporu, môže to signalizovať príležitosť pre altcoiny, aby prevzali vedenie v výkonnosti.

Okrem toho Martinez zdôrazňuje index 10 najväčších mincí podľa trhovej kapitalizácie, ktorý sleduje hodnotu všetkých kryptomien, s výnimkou stablecoinov. Podľa neho tento index práve prelomil klesajúci trojuholník.

Tento typ prelomu často naznačuje, že altcoiny môžu zažiť nárast hodnoty, keďže klesajúce trojuholníky sú vo všeobecnosti považované za býčie signály pre obraty cien.

„Veci sa začínajú zaujímavo vyvíjať! Dominancia Bitcoinu ukazuje znaky možného prelomu z rastúceho trojuholníka, zatiaľ čo trhová kapitalizácia altcoinov opúšťa klesajúci trojuholník. Sezóna altcoinov je na obzore!”

Obchodník predpovedá vzostup Dogecoinu, Solana má pred sebou pád

V čase písania je index ohodnotený na 212,494 miliardy dolárov, čo je pohodlne nad úrovňou odporu, a ďalej podporuje potenciál rastúceho trendu na trhoch altcoinov.

Martinez tiež upozorňuje na Dogecoin, najväčšiu memecoin podľa trhovej kapitalizácie. Verí, že DOGE sa pripravuje na možné nárasty v blízkej budúcnosti. Podľa jeho analýzy sa Dogecoin blíži k pretrhnutiu, najmä preto, že index relatívnej sily (RSI), ktorý meria dynamiku aktíva, naznačuje obrat trendu. Tento posun v dynamike by mohol signalizovať začiatok býčej fázy pre DOGE.

„Dogecoin sa pripravuje na býčí prelom! A jedna z dvoch podmienok bola splnená: RSI prelomila klesajúcu trendovú líniu na dennom grafe. Teraz potrebujeme, aby DOGE prekonal odpor 0,11 $!”

Rastúci trend na trhoch s altcoinmi

Celkovo analýza Martineza vykresľuje obraz o blížiacej sa zmene na kryptotrhu, kde sú altcoiny pripravené prevziať vedenie.

Dogecoin-is-Preparing-Bullish-Breakout

Začiatočník

Sprievodca kryptomenami pre začiatočníkov

Stredne

Stredne pokročilý sprievodca kryptomenami

Expert

Správy o kryptomenách pre expertov