2024 Bitcoin predpovede odhalené najlepšími odborníkmi

Začiatočník

Sprievodca kryptomenami pre začiatočníkov

Stredne

Stredne pokročilý sprievodca kryptomenami

Expert

Správy o kryptomenách pre expertov

Rok 2024 bude pre Bitcoin kľúčový, pričom popredné osobnosti vo svete digitálnych aktív vyjadrujú optimizmus, pokiaľ ide o jeho trajektóriu. Renomovaní odborníci, ako napríklad Dan Tapiero, Raoul Pal a Tim Draper, sa podelili o svoje “Predpovede Bitcoinu na rok 2024”, v ktorých podrobne opisujú svoje býčie názory na vyhliadky najväčšej kryptomeny.

Predpoveď Bitcoinu na rok 2024: Dana Tapiera: optimistický výhľad

Uznávaný makro stratég a správca fondu digitálnych aktív Dan Tapiero, ponúka presvedčivý pohľad na potenciál Bitcoinu v nadchádzajúcom roku.

Vyzdvihuje pôsobivý 160 % rast Bitcoinu od začiatku roka, čo signalizuje silnú dynamiku, ktorá bude pravdepodobne pokračovať aj v roku 2024. Tapiero zdôrazňuje, že táto vzostupná dynamika vytvára predpoklady na prelomový rok, čo núti inštitucionálnych investorov, aby si všimli pozoruhodný vzostup Bitcoinu.

Uviedol: “V súčasnosti sa v Európe nachádza viac ako 100 000 spoločností:

“Je to krištáľovo jasné – raketový rast Bitcoinu v roku 2023 pripravuje pôdu pre monumentálny rok 2024. Inštitúcie, ktoré si nevšímajú toto bezkonkurenčné aktívum, môžu riskovať svoje profesionálne postavenie s 0 % expozíciou.”

Potenciál zlata a úrokové sadzby

Okrem Bitcoinu Tapiero pozoruje sľubné trendy aj pri zlate, pričom predpokladá býčí cenový vzorec pohára a rukoväte s potenciálnym cieľovým rozpätím 2 300 až 2 500 USD. Domnieva sa, že očakávané zníženie úrokových sadzieb v kombinácii s odklonom od USD by mohlo zlato aj Bitcoin ďalej podporiť.

Dodal: “V súčasnosti je Bitcoin na vrchole záujmu:

“Potenciál zlata je ohromujúci. Nedávne pozorovania naznačujú epickú rally, ktorá vyvracia predstavy o trojitom vrchole, pričom prebieha formácia pohár a rukoväť. Očakávaný kolaps úrokových sadzieb spolu s diverzifikáciou smerom od USD môžu predpovedať cieľové rozpätie 2 300 až 2 500 USD,”

Predpoveď vývoja bitcoinu na rok 2024: Odborná analýza Raoula Pala

Tapierov pozitívny výhľad rezonuje s pohľadom bývalého riaditeľa Goldman Sachs Raoula Pala. Palova analýza naznačuje, že rastúca globálna likvidita by mohla v roku 2024 vyhnať Bitcoin nad 200 000 USD, čo signalizuje významnú zmenu vo finančnom prostredí a zdôrazňuje význam expozície voči Bitcoinu pre tradičných správcov fondov.

Výhľad Bitcoinu na rok 2024: Odvážna predpoveď Tima Drapera

Magnát rizikového kapitálu Tim Draper zdieľa tento býčí sentiment a predpovedá, že Bitcoin v roku 2024 dosiahne nové historické maximum 250 000 USD. Draper zdôrazňuje súčasné býčie trendy v Bitcoine a iných digitálnych aktívach ako katalyzátory tohto očakávaného nárastu. Okrem toho zdôrazňuje úlohu stablecoinov ako vstupnej brány k Bitcoinu, pričom uvádza ich stabilitu a prenosnosť. Draper predpokladá scenár, v ktorom sa Bitcoin stane preferovanou alternatívou počas dolárových poklesov, a vyjadruje nadšenie z inteligentných kontraktov, pričom očakáva ich transformačný vplyv na finančné systémy a efektívnejšiu ekonomiku.

Výhľad Bitcoinu na rok 2024: Odvážna predpoveď Tima Drapera
Výhľad Bitcoinu na rok 2024: Odvážna predpoveď Tima Drapera

Uviedol: “Drapper sa domnieva, že je možné, že sa bude rozvíjať:

“Som veľkým fanúšikom inteligentných zmlúv. Nemôžem sa dočkať okamihu, keď budem môcť všetky peniaze investorov získať v Bitcoinoch, všetky ich investovať do Bitcoinu, nechať ich všetkých platiť svojim zamestnancom a dodávateľom a ich dane a všetko ostatné [v Bitcoinoch] a mať to všetko kompletne zúčtované, auditované, bez účtovníka, audítora, účtovníka, prevodného agenta alebo daňového právnika. Táto nová ekonomika bude mať oveľa menšie trenie. Myslím si, že je to veľmi vzrušujúce.”

2024: Rok Bitcoinu

Ak to zhrnieme, tieto postrehy odborníkov predpovedajú Bitcoinu svetlú budúcnosť v roku 2024. Kolektívny názor týchto odborníkov zdôrazňuje potenciál výrazného zhodnotenia hodnoty Bitcoinu, ktorý je spôsobený jeho vynikajúcou výkonnosťou, pozitívnymi trendmi v oblasti zlata, očakávanými zmenami úrokových sadzieb a meniacim sa globálnym finančným prostredím.

S blížiacim sa rokom 2024 tieto prognózy slúžia ako cenné ukazovatele pre inštitucionálnych aj individuálnych investorov a upozorňujú na príležitosti v oblasti Bitcoinu a zlata. Zdá sa, že nadchádzajúci rok bude kľúčovým momentom, ktorý môže zmeniť investičné stratégie v rámci sektora digitálnych aktív.

Začiatočník

Sprievodca kryptomenami pre začiatočníkov

Stredne

Stredne pokročilý sprievodca kryptomenami

Expert

Správy o kryptomenách pre expertov